Zgodba

Zgodba je daljši domišljijski roman, ki se odvija v srednjeveško obarvanem fantazijskem svetu imenovanem Kaarantaan. Pripoveduje o glavnem junaku iz sedanjosti, ki je bil v spletu čudnih okoliščin teleportiran v Kaarantaan in sedaj poskuša v njem tudi preživeti po najboljših močeh. Začne se precej tipično, klišejsko, že prebrano, a vendar ni vse tako kot se zdi!

Navdih za Zgodbo sem črpal iz mojega dnevnika sanj in sveta okoli mene, tu in tam pa sem vključil tudi kak prikrit poklon :). Največji vpliv so name imeli: pisci (Karl May, J. R. R. Tolkien in Michael Crichton), igre (serija Gothic) in folk metal (Amon Amarth :). Zgodba je nastajala sproti, praktično brez vsakega načrta. Imel sem zasnovan začetek in nekje proti koncu poglavja Prolog, sem se odločil, da bo zgodba imela tudi konec. Presenečen sem, da je kljub splošni neorganiziranosti, izpadla tako dobro.

Za začetek branja izberite vnos v meniju na desni (ali spodaj, če uporabljate mobilni telefon oz. tablico). Želim vam veliko užitka ob branju!

P.S: če vam je Zgodba všeč, se ne bojte vpisati v knjigo gostov ;)

Mnenja bralcev

Pyr0Beast:

Khh. Kar zanimiv začetek zgodbic. Mogoče bi bilo v redu, da bi stvarco še malce začinil z datumom. Sama slovnica sploh ne zgleda tako škodljiva za zdravje. :P

M:

andro, zdaj sem prvič zasledil tvojo 'zgodbo', nevedoč sem bral le blog in vidim da res veliko sanjaš;) mi je všeč - tak stil Hemingwaya, pa malo osebe izpovedi Werterja, pa potem malo odfukanosti Kafke, vse skupaj pa zabrišeš v svet Gospodarja prstanov...pa sem prevral samo prva štiri poglavja:)

podganica:

Živjo! Včeraj sem odkrila tvojo zgodbo, ki je fantastična. Brala sem jo preko mobilnika, kar mi je vzelo več časa kot če bi jo na računalniku, a mi ni žal. Komaj čakam nadaljevanje. Kdaj ga lahko pričakujemo? lp

Sauron:

Ful fajn stran, še posebej mi je všeč tvoja zgodba, kar tako naprej XD Lp Nina

Poni:

Dragi Andrej Sem prebral ta čisto nova poglavja do 70. Zelo si priden. Zgodba je napeta kot strune na vijolini. Le tako naprej, dokler je še vetra kej.

Zadnja sprememba: | Deli na: