Knjiga gostov

Knjiga gostov je mesto, kjer lahko pustite svojo sporočilo glede spletišča. Vam je spletišče všeč? Morda vas je na njem kaj navdahnilo? Morda pa se na njem ne znajdete, saj je nepregledno? Vas moti barvna shema? Postavitev? Skratka: vanjo lahko vpišete karkoli vam srce poželi, vendar se zavedajte, da bo vnos javno viden vsem obiskovalcem spletišča. Svetujem vam, da v besedilo ne objavljate e-poštnih naslovov, saj so tako izpostavljeni botom, ki zbirajo e-poštne naslove in nato nanjo pošiljajo neželeno pošto. V kolikor bo sistem zaznal, da vaš jezik brskalnika ni slovenščina, vam bo prikazano potrditveno polje proti neželeni pošti: pustite ga neizpolnjenega.

Če želite stopiti v stik z mano na zasebnejši način, mi pošljite sporočilo preko e-pošte.

Vpisi obiskovalcev v knjigo gostov101 vnosov, dodajte svojega

Armin je 23.7.2021 napisal/a: 104.
Kupio bih igru Rise of Nations Lp
Martin je 23.11.2019 napisal/a: 101.
Živjo! Na tvojo spletno stran sem naletel pred več kot desetletjem, niti slučajno se ne spomnim več kako. Takrat sem ravno odkrival čudežen svet spletnih strani in seveda mi je bila v najstniških letih misel na lastno spletno stran ekstatična - mali kotiček, ki bo samo moj in bom lahko vanj spravil vse zanimive reči, ki me vznemirjajo. Tvoja stran v zlatih letih (polna pixel arta) se mi je zdela nenormalno carska, seveda nedosegljiva z mojim takratnim znanjem. Nisem obupal in po svojih sposobnostih sem izdelal svojo, zanikrno, a vseeno polno ljubezni. Moje strani že dolgo ni več, sem pa v tem desetletju izdelal ogromno spletišč in se na ta način tudi uspel finančno osamosvojiti. Del zaslug gre tudi tebi, vprašanje če bi se tako odvilo, če takrat na začetku ne bi imel takšne inspiracije. Kako sem se po toliko časa spomnil nate? Draga zelo rada riše, ilustrira, ustvarja in sem ji želel postavit stran oz. nek preprost portfolio, kamor bi lahko shranjevala svoje projekte. Po iskanju že narejenih predlog nisva našla ničesar, kar bi se čutilo "domače". Minimalizem, flat dizajn, z giganskimi fonti in polno nefunkcionalnega praznega prostora. Moderno že mogoče, a hladno za tako osebno vsebino. Naenkrat sem se spomnil tvoje strani in ji cel navdušen začel razlagat o pixel artu. Nikakor pa se nisem mogel spomniti naslova strani oz. tvojega imena. Po kakšnem tednu sem danes za hec še pobrskal za "pixel art spletna stran" in označil le slovenske zadetke. Drugi zadetek, bingo! Vidim, da je veliko detajlov izginilo, sem pa hvaležen, da si ohranil celotno zgodovino strani. Res se mi zdi noro, da že tako dolgo vstrajaš pri istem konceptu in ga lepo počasi dopolnjuješ. Respect. Želim ti vse dobro in se mogoče spet oglasim čez kakšno desetletje! -Martin :)
opeter je 6.8.2016 napisal/a: 99.
Pozdravljen Andrej, že slabo desetletje obiskujem tvojo stran in se rade volje vračam, ker vedno lahko prebereš/najdeš kaj zanimivega. Še na dolga leta! Lep pozdrav, Peter
Sn1pLy je 2.5.2014 napisal/a: 98.
Pozdravljeni! Priporočil bi ti igro izpod rok legendarnega Warrena Spectorja, Deus Ex. Ne vem, če si to igro že igral a na Vaši strani nisem zasledil. Igra je zelo podobna System Shock 2 in omogoča raznovrstne rešitve problemov. LP Aljaž
Poni je 31.8.2013 napisal/a: 97.
Dragi Andrej Hvala za zgodbo. Prav super je, veš. Zdi se, da je je zdaj konec. Saj če je glavni junak mrtev, potem je pač konec pravljice, ane. Se pravi ti si mrtev, ker si pač zgodbo pisal v prvi osebi. Torej počivaj v miru. Šalim se. Razen seveda, če boš uspel glavnega junaka kako oživiti. Se pravi sam sebe. Če ne, pa še enkrat hvala. Res, zgodba je vsekakor veliko boljša, kot pa ti sam meniš o njej. In ja, Andrej, zelo si priden, da veš.
xy je 10.7.2013 napisal/a: 96.
Pozdravljen, mogoče veš kaj se (še posebej zadnje čase) dogaja s forumom na SKP? Vedno bolj propada ... Upam, da se bo postavil na noge :D. (Ne mislim iz tehničnega vidika)
LUKA je 18.3.2013 napisal/a: 95.
Andrej ,,,zahvaljujem se za odgovor ! Ko bi vsaj približno vedel komu naj grem povprašat zakaj se je forum ugasnil,če kaj veš ???. Ali je bilo to v domeni občine ali je to imela kaka firma ???? ,,(pa mislim da imaš datum na tvoji "mašini" malo narobe,,he he,,odgovoril si mi prej preden sem te prosil za info.)tak hitro se Rusi niso streljali,,, Lp Ludvik
LUKA je 15.3.2013 napisal/a: 94.
Pohvalno in zanimivo je vse. Andrej,,naredi en forum za Radeljsko okolico,to nam še manjka,da bomo kaj napisali gor,malo poklepetali,dali kake pripombe in mišljenja. Kaj je potrebno za to,napiši,ker FORUM RADLJE ne deluje,ali pa je treba aktivirat že obstoječi forum Radlje,,če si kaj seznanjen o tem,prosim odgovori tukaj na tvoji lepo urejeni strani. lp Ludvig
Jan je 31.1.2013 napisal/a: 93.
Zanimiva spletna stran napisana tako, da je lepo berljiva. LP !
barbara je 30.1.2013 napisal/a: 92.
Bravo andrej super stran,smo se prav nasmejali šalam...še se bomo vrnili.lep pozdrav
Poni je 3.12.2012 napisal/a: 91.
Dragi Andrej Sem prebral ta čisto nova poglavja do 70. Zelo si priden. Zgodba je napeta kot strune na vijolini. Le tako naprej, dokler je še vetra kej.
Poni je 17.8.2012 napisal/a: 90.
Dragi Andrej Že nekaj časa ni bilo nobenega nadaljevanja zgodbe. Upam, da še kaj ustvarjaš. Pa ne bi rad, da bi mislil, da ti težim. Saj vem, da teti Muzi ne moreš ukazovati. Samo upam lahko, da bo kdaj prišla na obisk. Sicer pa menim, da si zelo priden.
Ariel je 24.1.2012 napisal/a: 89.
Hvala Vam za prevod Opere!!!!!
Poni je 31.10.2011 napisal/a: 88.
Kokodak Super zgodba. Ideja zanjo se mi sploh ne zdi neumna. Ravno nasprotno. Precej dobra se mi zdi. Upam, da se bo zgodba še kaj nadaljevala. Zadnji del - 53. stran z naslovom Potop - 2.del je bil dodan 3.7.2010. Več kot leto je že. čiv-čiv Poni
sanja je 12.11.2010 napisal/a: 87.
Živjo,, zelo dobra stran... Po netu sem brskala glede emulgatorjev in naletela na tvojo stran.. Zanima me...če na izdelku piše ekstrakt paprike in ne E16O.. kakšna je razlika? Je to potem naravno barvilo in je neškodljivo?
Sauron je 27.10.2010 napisal/a: 86.
Ful fajn stran, še posebej mi je všeč tvoja zgodba, kar tako naprej XD Lp Nina
Zeleni je 12.10.2010 napisal/a: 85.
HudA STRAN
podganica je 12.4.2010 napisal/a: 84.
Pozdravljen! Kar nekaj časa je od kar sem se zadnjič oglasila. Preko mobilnika ne morem komentirati. :( Tvoja nadaljevanja so super in komaj čakam, da se pojavjo. Preko mobilnega telefona kar nekajkrat na teden preverim, če ja kaj novega. :) in ko je sem :D Hvala!
JMarko je 26.3.2010 napisal/a: 83.
Lep pozdrav Lepo se zahvaljujem za prevod Opere 10.51 v slovenščino. Stran sem odkril slučajno med iskanjem slovenskega prevoda. Spletne strani si še nisem ogledal, je pa všečna. Želim ti uspešno nadaljevanje!
podganica je 8.3.2010 napisal/a: 82.
Živjo! Včeraj sem odkrila tvojo zgodbo, ki je fantastična. Brala sem jo preko mobilnika, kar mi je vzelo več časa kot če bi jo na računalniku, a mi ni žal. Komaj čakam nadaljevanje. Kdaj ga lahko pričakujemo? lp

Dodajte vnos v knjigo gostov

Zadnja sprememba: | Deli na: