Blog Razmišljanja Apokaliptične sanje

Apokaliptične sanje

Preteklo noč sem imel precej zanimive sanje. Ker sem preobilno jedel ob prepozni uri, je seveda želodec protestiral. Če je temu tako, pa imam vedno zanimive sanje. Tudi tokrat so bile takšne.

Sanjalo se mi je namreč, da je v smeri od sonca proti nam letel orjaški okrogli objekt, po velikosti in seveda obliki močno podoben luni, le da je bil temnejši. Zasenčil je sonce in trk je bil neizogiben, a je vseeno po nekem čudežu zgrešil Zemljo. Nato ga je neka skrivnostna sila (take sanje niso zanimive in jih je pač treba prirediti ane? :) potegnila nazaj in po pinkponku sem ter tja je zadel Zemljo.

Resda bi se le-ta raztreščila ob zadetku take gmote, vendar se ni. Preživel sem, saj sem se vrgel pod mizo v hiši, ki je pa ni dobro odnesla. Pogled na razdejanje po trku je bil osupljiv. Nebo je pričel prekrivati orjaški oblak prahu, iz neznanega vira pa se je blizu mojega doma pojavila orjaška ledena gmota. Pogled na ledeno strmino je bil vsekakor osupljiv.

Žal se je tu končalo. Konec apokalipse. Velika škoda. Hotel bi namreč več :D

Danes sem ravno razmišljal kako bi bilo, če bi se zadeva uresničila. Verjetno bi strmel v gmoto, ki bi letela proti Zemlji, se ji čudil in še malo ne bi pomislil, da smo vsi pogubljeni :D

Komentarji obiskovalcev4 komentarjev, dodajte svojega

kr'en je 07.9.2008 ob 09:09 napisal/a: 1.

Tale video na linku si poglej http://ferme.si/2008/09/05/simulacija-impakta-meteorja-v-zemljo/

Ima malo veze s tvojimi sanjami :)

Luka je 07.9.2008 ob 21:09 napisal/a: 2.

Hm ej jaz tudi zadnje čase same neke x sanje pa da me hočejo ubit pa kaj jaz vem kaj … počasi me je strah zaspat :>

Andrej je 09.9.2008 ob 19:09 napisal/a: 3.

Žal sem trenutno na modemski povezavi in si videa ne morem pogledati. Mogoče je pa Apokalipsa blizu: https://andrej.mernik.eu/blog/2008/09/09/10-september-zagon-lhc/

Andrej je 30.9.2008 ob 10:09 napisal/a: 4.

Sem si pogledal. Strašljiva podobnost :O

Dodajte komentar

Zadnja sprememba: | Deli na: