Blog Kritike Zahvala zaslužnim za nov zakon o cestnem prometu

Zahvala zaslužnim za nov zakon o cestnem prometu

Rad bi se iz vsega srca zahvalil vsem tistim, ki so zaslužni za nov zakon. Zakon, ki bo po denarnici udaril divjake, nestrpneže, pijance in talibane, ki na cestah vršijo svoje smrtonosne podvige. Končno, končno, vozijo skoraj vsi ljudje kot se spodobi. Na avtocesti se nimaš peljati več kot pa 110 km/h, saj je 130 km/h veliko prehitro in je to že na meji zmogljivosti avtomobilov. Zunaj naselja je 70 km/h dovolj za vse, saj nikoli ne veš kdaj ti na cesto skoči kaka srna. V naselju pa je seveda 30 km/h primerna hitrost, saj tudi pešci radi skačejo na cesto. Zdaj vsi vozijo počasi in tako je tudi prav!! Tiste lopove, ki pa še vedno vozijo več kot pa jaz in me prehitevajo, pa upam, da čimprej polovijo in vtaknejo v keho

Že dolgo sem pravil, da je represija tisto ta pravo. Drugače se ljudje ne bodo nikoli naučili, da cesta ni igrišče. Vsako povišanje kazni prinese manj smrtnih žrtev, to je dejstvo!!!11!!! Tisti, ki bluzijo, da so avtomobili varnejši in je zato manj žrtev, so podkupljeni s strani avtomobilske industrije. Vse skupaj je velika zarota! Če ne bi bilo kazni, bi na naših cestah vsako leto umrlo na stotisoče ljudi.

Če bi bilo po mojem, bi kazni zvišal za 10x, da bi se delež smrtnih žrtev znižal pod promil!!!!! Če imajo za Audije in Bemflne, bodo pa imeli še za par jurjev kazni in se bodo verjetno potem malo ohladili. Sem tudi pobudnik iniciative: “Radarje v vsako vas!”, saj so ljudje postali navadni kriminalci, ki jih je treba ostro nadzirati na vsakem koraku. Satelitsko sledenje avtomobilom pozdravljam in si bom med prvimi dal vgraditi čip v avto, saj nimam nič za skrivati!!! Vi se pa kar bojte, kriminalci eni!!!

;)

P.S: Da ne bo kdo tega vzel resno, vožnja je zaradi novega zakona postala živ obup! Zgoraj opisane hitrosti vožnje so sicer malo pretiravanje, ampak ljudje zaradi novega zakona ponekod dejansko vozijo 10 do 20 km/h nižje od omejitev.

Komentarji obiskovalcev3 komentarjev, dodajte svojega

PametnaRit je 13.7.2011 ob 09:07 napisal/a: 1.

Poznam takšne paciente ja, pa nisem nestrpen voznik. Najboljše je ko je omejitev 70 potem pa zagledajo policijsko kontrolo in dejansko vozijo 10-20km/h nižje od omejitve, tako kot si omenil. Kje je tu logika ne vem.

Leopold je 13.7.2011 ob 13:07 napisal/a: 2.

Bananastan allias drekasta slovenija!

Andrej je 13.7.2011 ob 14:07 napisal/a: 3.

Jap, točno tako. Identična situacija je, če je na cesti kaka nesreča. Vsi morajo zijati, po možnosti še slikati situacijo in tako se pogosto mimo pelješ 10 km/h. Na srečo se včasih kak policaj spomni in prične s kretnjami pospeševati promet.

Bi pa omenil še nekaj kar v prispevku nisem opisal. Namreč med vikendom sem se vozil za enim voznikom/voznico v novejšem Audiju. Voznik je striktno upošteval znake 50 km/h oz. naselje, 60 km/h in 70 km/h, kar toplo pozdravljam, saj jih tudi sam upoštevam. Problem je nastopil, ko je bilo omejitev konec. Namesto 90 km/h je namreč peljal med 70 in 80 km/h. Za njim sem se vozil debelo uro, saj ga nisem mogel prehiteti: 1. zaradi neprestanega prometa nasproti, 2. ker je ob idealnih priložnostih nesramno pospešil, češ: “Ti pa ne boš mene prehiteval, jaz imam Audija!!!”. In zaradi takih pacientov se mi je čas za vožnjo iz točke A do točke B povečal iz dveh ur in pol na 3 ure!!!!

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: