Kmetija slavnih

Pa sem jo gledal in to celo par oddaj. In sicer kmetijo slavnih na POP TV. Poznam štiri izmed tekmovalcev, ostali so mi neznani. Zakaj sem jo sploh začel gledati? Zanimalo me je kako se bodo tekmovalci sploh znašli. Prvi vtisi so sledeči.

Fredi je definitivno tisti, ki ve kako se reči streže. Brez njega bi bili na začetku zagotovo izgubljeni. Poprijeti zna za vsako delo in je takšen kot bi se od kmeta pričakovalo. Salome me je presenetila s svojo delavnostjo. Je še najbližje temu, kar bi pričakoval od gospodinje na kmetiji. Artur je kljub svojim doktorskim nazivom in članstvu v Mensi (uuuu … ) izredno primitiven. Škoda izgubljati besed. Le kaj so mislili, da so ga izbrali za glavo družine. La Toya pa kaže orjaško naivnost (in oprsje :P ). Ostali se držijo precej v ozadju, razen Suzane, ki je zaradi zdravstvenih težav neprestano slabe volje in se zato sploh ni vklopila v družbo.

Lahko bi zadevo še gledal, ampak ne bom. Fredi “bo” tako ali tako izstopil (je že dolgo znano), ostalo bo spletkarjenje, ki pa me ne zanima.

Komentarji obiskovalcev2 komentarjev, dodajte svojega

persson je 13.10.2009 ob 20:10 napisal/a: 1.

Jaz pa sem se prvič odločil, da bom gledal reality show redno.
Vedno mi ne uspe, a večinoma pa. :)

Andrej je 14.10.2009 ob 20:10 napisal/a: 2.

Jaz trenutno gledam le izseke, ker se mi ne da gledati celotne oddaje :)

Dodajte komentar

Vam je vsebina všeč? Delite jo na: