Blog Nostalgija Smokiji in Šumi jabolko

Smokiji in Šumi jabolko

Včeraj sem v trgovini iskal po policah s čipsom. Ob astronomskih cenah (2€+ za en ubogi čips) me je kar zvijalo in spominjal sem se starih časov, ko je bilo 200 SIT dovolj za isto količino čipsa. Iskal sem in iskal po policah, ko sem končno opazil sramežljivo 50g pakiranje Smokijev. Če se morda kdo ne spomni – smoki je ena izmed ponarodelih besed. Sploh ne vem kako bi drugače rekel “koruznemu flipsu s kikirikijem”. In lej ga zlomka. Stali so skromnih 0,25€. Že sem jih skoraj pohopsal, ko sem opazil 150g pakiranje za 0,45€. Vau! Že so bili moji.

Smoki

Na poti k blagajni sem slučajno z kotičkom očesa zapazil še bonbone Šumi jabolko. To so zagotovo eni izmed mojih najljubših bonbonov. Cena me je spet udarila po denarnici, ampak za 2€ in še nekaj, sem dobil 400g bonbonov. Super, bom stopil veselo kariesu naproti :D

Šumi jabolko

Smokije sem že pojedel, bonbonov pa še ne -> nočem tvegati :)

Komentarji obiskovalcev3 komentarjev, dodajte svojega

Simon je 17.3.2008 ob 19:03 napisal/a: 1.

Mislim, da vsi zadnje čase spregledamo te izdelke, ki smo jih včasih imeli tako radi. Vsake toliko pa presenečeno ugotovimo, da še vedno obstajajo in da so smešno poceni proti tem novim “uvoženim” izdelkom.
Ravno danes sem čisto presenečen našel originalne Koestlinove Albert kekse. Pa še veliko izdelkov je, ki jih včasih sploh ne opazim, ko kupujem… verjetno zato, ker imam firme kot Chio zaradi reklam že v podzavseti, ali pa zato, ker imajo večjo, bolj svetlečo vrečko.

Andrej je 17.3.2008 ob 20:03 napisal/a: 2.

Mmm, ja Koestlinovi albert keksi so tudi meni najboljši… še posebej v kakih pecivih :)
Drugi mi sploh ne ustrezajo.

persson je 18.3.2008 ob 20:03 napisal/a: 3.

Strinjam se s tabo Andrej in s Simonom. Preveč smo se zamerikanizirali in poevropeizirali.

Kje so stari dobri časi… :)

Dodajte komentar

Zadnja sprememba: | Deli na: