Blog Neljubi dogodki Mačje prijateljstvo in grdobija

Mačje prijateljstvo in grdobija

Danes sem se spoprijateljil s sivo muco, ki se je pojavila od neznano kje. Zanimivo je, da je kar prišla k meni brez da bi se kaj bala in pričela plezati po meni :) . Hehe, med mačkami očitno veljam za zelo priljubljenega, saj se mi je zadnjič recimo zgodilo, da je v Ljubljani mačka pritekla do mene in se podrgnila obme pa sem jo videl prvič v življenju. Vsekakor ni bila potepuška, saj je prišla iz dvorišča neke hiše na pločnik po katerem sem takrat šel.

Se je pa maček Miki (arhivski posnetek na sliki), ki sem ga sam vzgajal od malih nog, včeraj spet pokazal kot hinavec (tega ga nisem jaz naučil, da ne bo pomote, to je moral pobrati od nekje drugje ;).

Maček Miki

Vrgel se je namreč na tla kot bi se hotel igrati. Ker dobro vem, da se ga takrat ne smeš dotikati, ker te prav grdo opraska, sem ga najprej mislil pustiti na miru. Ker sem pa imel v roki ravno kuverto, sem ga pa mislil malo počohati z njo, da ne bi bil prikrajšan.

Bliskovit skok, oprijem in ugriz, so pustili na moji roki sledeča znamenja (ne bom jih lepil neposredno, da ne bo kdo trdil, da na stran dajem nagnusne stvari :). Roka je po par minutah na mestih, kjer si je obrusil kremplje prav lepo nabreknila in da bi preprečil kake virusne okužbe, sem si na rane vlil dobri stari Altalex.

Komentarji obiskovalcev2 komentarjev, dodajte svojega

persson je 03.6.2007 ob 15:06 napisal/a: 1.

Kaj pa dvonožne muce? fajn, če bi kakašna taka prišla pa plezala po kom… :D

Andrej je 03.6.2007 ob 17:06 napisal/a: 2.

Hja, tiste na žalost plezajo po kom le ko so pijane in take pogosto izgubijo ves čar :(

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: