Knjiga gostov

Knjiga gostov je mesto, kjer lahko pustite svojo sporočilo glede spletišča. Vam je spletišče všeč? Morda vas je na njem kaj navdahnilo? Morda pa se na njem ne znajdete, saj je nepregledno? Vas moti barvna shema? Postavitev? Skratka: vanjo lahko vpišete karkoli vam srce poželi, vendar se zavedajte, da bo vnos javno viden vsem obiskovalcem spletišča. Svetujem vam, da v besedilo ne objavljate e-poštnih naslovov, saj so tako izpostavljeni botom, ki zbirajo e-poštne naslove in nato nanjo pošiljajo neželeno pošto. V kolikor bo sistem zaznal, da vaš jezik brskalnika ni slovenščina, vam bo prikazano potrditveno polje proti neželeni pošti: pustite ga neizpolnjenega.

Če želite stopiti v stik z mano na zasebnejši način, mi pošljite sporočilo preko e-pošte.

Vpisi obiskovalcev v knjigo gostov101 vnosov, dodajte svojega

Tomb_raider je 9.2.2005 napisal/a: 21.
hi, im writting u because once waaay back i went in OŠ Borisa Kidriča with Eva and Manja, so your page helped me to see them and i cant describe my feelings now. Can u just say hello to them from me? they havent changed a bit... all my love, dragana... and your blog is excellent by the way!
saša je 30.12.2004 napisal/a: 20.
Hay! Tvoja stran je res COOL. Le tako naprej!! Bay
miran je 30.11.2004 napisal/a: 19.
Odlična stran.
gabry del ponte je 4.8.2004 napisal/a: 18.
Mirnik vidim ,da te še zanima kaj dogaja na naši spletni strani, to me veseli, no fajn si ga mej do konca počitnic pol se pa tak vidimo!
Ales je 26.7.2004 napisal/a: 17.
Lepo, Andrej, da malo promoviraš našo vas Vas. Domoljubi so vedno dobrodošli. Le še naprej delaj! Lp, Aleš
miDaBic je 6.7.2004 napisal/a: 16.
nebi blo slabo ce bi kaj lastnega naredil ne pa samo iz netaneki kopial =)
Ivo je 3.2.2004 napisal/a: 15.
Živjo! Po pravici povedano pojma nimam kako sem prišel na tvojo stran. Mislim da prek Googla. Bi verjetno takoj odpeketal stran, če nebi opazil, da si prenovil strani (kako si mel prej sm vidu pol) baje zaradi opuščanja javascript a. To me je kr šokiralo, ker imam jaz narejeno stran predvsem iz JS in do zdaj je laufalo kul, ma me zdej mal skrbi, po tvoji zaslugi :)) Vseeno se mi zdi, da je JS še vedno v razmahu, je pa res da so Flash ipd multimedijsko zelo privlačni. Zato sm mal prebrskal tvojo stran in - ni slabo. Torej s CSS se nisem še spoznal, se pa nameravam. Doslej sem že neki delal v php in z mysql, ampak res samo začetke. Zdej pa mal kritike: precej časa (s stališča surferja) nisem ugotovil, kaj so puščice in kaj prsti v meniju na levi strani. Meniju bi dal večjo spoznavnost (= hierarhičnost), če bi podmenije (torej puščice) mal zamaknil v levo. Pa moti me to, da nikjer mislim da na tvojih straneh nimaš linka na prvo oz. home page, kar je osnovno pravilo. Idelano bi bilo da bi tist banner na vrhu pretvoril v link do svoje strani. Pa malo me čudi da je zadnja posodobitev strani 25.10.2003. A si stran opustil? Is anybody out there? :))) Nč, lepo se mej, velik sreče pri ustvarjanju strani pa ne pozabi skočit na mojo stran in jo tud na mejl pokomentirat, če se ti da :)) Lep pozdrav, surfer Ivo.
Marjan Račnik je 4.12.2003 napisal/a: 14.
Sem spet malo pregledal tvojo stran. Zanimivo in super. Opažam napredek. Fotografije malih živali imaš krasne. odkril sem, da si slikal Repnikovo domačijo. Sliko sem snel in shranil. Za avtorske pravice se bova že zmenila. A že imaš mojo knjigo? Odgovori mi na mail. Čao!
Sandi aka Abu en Nasr from Saudi Arabija je 5.11.2003 napisal/a: 13.
Alah akbar! Dragi sidhi, Alah ti je naklonil veliko sposobnosti, med njimi je tudi znanje oblikovanja strani. Vsak ki misli da ta stran sucks(Donaj) je UJUSLU KUEPEK in mu lahko rečem le:"Skut, uld el bera!" Hamudulilah!
Matjaz je 16.9.2003 napisal/a: 12.
Lepa stran. :)
Blaž je 7.9.2003 napisal/a: 11.
Super stran. Malo sem razočaran ker mi ni šlo dol lodati HALF-LIFE dodatkov(modov). Sprašujem te če mi jih lahko pošleš. PROSIM.
ANONYMUS je 17.8.2003 napisal/a: 10.
kar zanimivo... pisave so recimo malce premajhne (vem, da je drugače izgled bolj čuden), barve so malce premalo kontrastne,... drugače je pa kr vredu :) (take še jaz nimam) LP ANONYMUS
[asskick] je 26.7.2003 napisal/a: 9.
Hey!!jas bi rad Zlobne skripte!!!!smrk.....
Alice Cooper je 16.6.2003 napisal/a: 8.
popravi že enkrat Ž-je
Trubadur je 5.5.2003 napisal/a: 7.
half life link ne dela
ASPmaster je 21.4.2003 napisal/a: 6.
Sama stran na prvi pogled ni ravno lepa, vendar tudi grda ni niti slučajno. Dokaj zanimiva domača stran.
raper je 4.4.2003 napisal/a: 5.
kul ni slaba
Marjan Račnik je 26.2.2003 napisal/a: 4.
Želim ti, da se ti uresničijo tvoje želje. Verjamem, da boš izjemen strokovnjak na področju, ki se ga boš lotil po zaključku formalnega izobraževanja. Kdor počne stvari iz užitka in z navdušenjem mu uspeva tudi tisto kar je na prvi pogled nedosegljivo.
der je 23.12.2002 napisal/a: 3.
Tvoja spletna stran je super.
-ll- je 27.8.2002 napisal/a: 2.
this time i'am back and wana told you abaut my favorite homepage, its name its Mernik's homepage

Dodajte vnos v knjigo gostov

Zadnja sprememba: | Deli na: