Zuma’s Revenge! - ocena

Zuma’s Revenge! je nadaljevanje zelo uspešne arkadne streljačine Zuma Deluxe. Nadzirate žabo, ki je sposobna bljuvati barvne krogle (med kroglama preklapljate z desnim klikom), z izstreljevanjem katerih želite uničiti enakobarvne segmente neskončne kače, sestavljene iz krogel. Ko uničite dovolj segmentov se kača neha pojavljati, za napredovanje v naslednjo stopnjo pa morate počistiti še preostanek. Polnjenje merilnika segmentov lahko pospešite z verižnimi reakcijami, spretnimi streli skozi kačo, in pa pobiranjem bonus sadežev. Na voljo so tudi priboljški, ki upočasnijo kačo, uničijo odseke ali vse krogle neke barve, najbolj slikovita pa je gotovo šibrenica :).

Vsakih 10 stopenj (vseh je okrog 60) se boste morali boriti tudi proti šefovskemu nasprotniku, katerega izstrelki vas začasno onesposobijo, za njegovo uničenje pa boste morali tudi rahlo napeti možgane.

V večini stopenj kača krogel kroži okrog vas, v nekaterih pa se lahko tudi premikate levo ali desno ali pa celo preskakujete med dvema položajema. Težavnostna krivulja igre je zelo dobra. Po končani osnovni pustolovščini pa se lahko pomerite še v treh težjih načinih, ki ponujajo še ogromno dodatnega igralnega časa. Napisane štiri ure boste porabili zgolj za osnovni način.

Grafična podoba je za Casual igro nadpovprečna, saj poleg obilice grafičnih učinkov podpira tudi širokozaslonske ločljivosti. Najbolj všečne stopnje so gotovo tiste, ki se odvijajo pod vodo, pohvalni pa so tudi efekti eksplozij.

Ocena

Zaslonska slika igre Zuma’s Revenge!

Čas igranja:  4 ure

Spletišče Nakup

Združljivost

Igra deluje brezhibno na Windows 10, podprt je tudi širokozaslonski način.


Zadnja sprememba: | Deli na: