Blog Kritike Spletni portali in temperaturni rekordi

Spletni portali in temperaturni rekordi

Sprašujem se, kako nizko moraš pasti, da vsak ***** dan na prvi strani svojega portala objaviš novico o temperaturnem rekordu? Ja, vroče je bilo, pa kaj? Tisti, ki želi vedeti kolikšna je točna vrednost temperature, ki jo še pradedje ne pomnijo, si lahko nabavi termometer in temperaturo izmeri sam.

Razumljivo je, da je poleti čas kislih kumaric, ampak ta sploh ne bi obstajal, če bi naši vrli portali tu in tam objavili tudi kako dobro zgodbo. Takšno kjer en človek z dobrim delom drugemu ali pa večim polepša dan ali pa življenje, ampak ne, če ne moreš zraven napisati: šokantno, ekskluzivno, katastrofa in “še ne pomnijo” pač novica očitno ne sodi na prvo stran (to ne leti zgolj na 24kur, ampak tudi druge portale, ki so se njihovi “kakovosti” v zadnjih letih strašljivo približali!). Nehal bom z branjem teh spletnih skrpucal pa bo problem rešen. Vsak dan pa res ne rabim brati slabih novic!

Over & out!

Komentarji obiskovalcev3 komentarjev, dodajte svojega

krigl je 09.8.2013 ob 11:08 napisal/a: 1.

ah ja pač poletje je, ko bo zima bo pa mrzlo

klotilda je 09.8.2013 ob 12:08 napisal/a: 2.

Ja Andrej – kot bi morali vsi v isti sekundi vedeti, da je danes padel vročinski rekooooord. Pa kaj, porka fiks no – kdaj pa bo, če ne poleti.
O 24kur in podobnem rumenem obveščanju pa imava kar enako mnenje. Samo še to mlatijo, kako je ena šestdesetlenica izgledala pri dvajsetih in pazi; TUJI mediji poročajo, kako zdaj s svojim izgledom ŠOKIRA paparace. Mene pa šokirajo tisti, ki so zaradi tega šokirani – priznam, in bi jim z veseljem eno močno okoli ušes prilepila, da pridejo k sebi. OSLI!

Andrej je 10.8.2013 ob 19:08 napisal/a: 3.

@krigl: točno, takrat bodo pa spet nabijali o tem kako mrzlo je :)

@klotilda: se strinjam glede 24kur. Zavajajoči naslovi/sličice so nekaj vsakdanjega na njihovi strani, objavljajo pa same banalnosti. Žal so s sabo povlekli določene medije/strani, ki so bili prej berljivi :(. Recimo en primer rtvslo: novico napišejo kot da je umrl Bill Gates in do konca članka skrivajo pravo ime žrtve :(.

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: