Blog Neljubi dogodki Optika z zamudo

Optika z zamudo

Po skoraj natanko dveh letih od objave, kjer sem se veselil, da bom končno rešen prekletstva klicnega dostopa, so končno uredili optično povezavo. Haleluja! Se veselim? Pravzaprav mi je vseeno, saj sem se vmes že odselil, je pa kul, ker lahko na obisku pogledam e-pošto, brez da bi mi povezavo desetkrat prekinilo.

Sreča je bila le ta, da sem poleg prenosnika nesel tudi kabel, ko sem želel prvič uporabiti brezžični internet. Namesto, da bi nastavili geslo, ki je nalepljeno na dnu modema, je bilo geslo nek naključen zmazek krac. Zakon, ker sem to ugotovil šele po par urah besnenja in celo reinštalaciji sistema.

Mimogrede: sem vam že povedal o pripetljaju, ki se je dogodil na lokaciji, kjer sedaj živim? Po nevihti nista delala internet in telefon, zato so prišli in menjali modem. Namesto, da bi dobili nov modem, so podtaknili defektnega. Modem je delal bp dokler so bili vanj priklopljeni le trije porabniki. Takoj ko sem priklopil še četrtega, se je pričel modem nenehno resetirati. Situacija je trajala približno en mesec in niso bili sposobni odpraviti napake, nato so se končno spametovali in zamenjali modem. Bravo!

Več cvetk si lahko preberete na spletu, na kupe jih je!

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: