Blog Glasba in film Misija Evrovizija

Misija Evrovizija

Nekako sem slutil, da bodo na nacionalki za ta izbor skopirali večino prijemov poznanih iz šovov ala Slovenija ima talent. Nisem se motil. Je pa res, da gre za malo bolj resno kopijo kar se vidi že v tistih, ki so danes nastopali. Sicer me je ob izsekih iz avdicij malo zaskrbelo koga bodo spustili naprej, a sem bil kasneje z izborom kar zadovoljen. Čeprav nisem muzikalični talent, sem skoraj pravilno napovedal končno četvorko, saj sem pevki, ki je oddajo začela pripisal več možnosti kot “Hani Montani”. Ni slabo.

Žirija se mi je zdela OK. Čeprav Jonasu nisem pripisoval neke pomembne vloge v žiriji, me je kar presenetil. Klemen Slakonja je spet pokazal, da je odličen voditelj in da zna zabavati publiko, medtem ko sem za Majo Keuc slutil, da se v vlogi voditeljice ne bo znašla preveč dobro. In res se ni. Začetek sem sicer rahlo zamudil, ampak se mi je zazdelo, da so spet na odru “afnarije” zganjali pripadniki plesne skupine Maestro, ki so mimogrede povsem uničili videospot Maje Keuc in jih tlačijo povsod kamor se da. Ja, super so, ampak človek se hitro naveliča, če jih vidi stokrat.

Zdi se mi, da gre Misija Evrovizija v pravo smer in da bo izbor našega predstavnika končno vreden davkoplačevalskega denarja. Prepričan pa sem tudi, da bodo na forumih in blogih razni “glasbeni vseznalci” vsepovprek pljuvali po kandidatih … kot se v deželi kjer vlada “fovšija” tudi spodobi :D

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: