Blog Glasba in film Slovenija ima talent

Slovenija ima talent

Še eden v seriji resničnostnih šovov, s katerim bo POP TV spet uspel ukrasti gledalce nacionalki, je premiero doživel 21.3. Najbolj odmevni izvajalci v tuji različici šova, ki so najbrž vsem ostali v spominu so Susan Boyle, Paul Potts, Connie Talbot in so na Youtube doživeli na milijone ogledov. Seveda pa ne moremo tudi mimo brezkompromisnega sodnika Simona Cowella. Seveda so bile del oddaje tudi številne brce mimo.

Kaj pa ponuja šov Slovenija ima talent? Marsikaj.

Seveda ne manjka totalnih blamaž, ki so jih po moji oceni na avdicijah načrtno spustili mimo, da bi bilo videti tudi kaj bedastega – ljudje pač radi uživamo v takih stvareh. Po drugi strani pa je v oddaji tudi cel kup talentov, ki bi v slovenski svet zabave bolj sodili kot pa marsikateri kvazi-zvezdnik.

Talentov torej ne manjka. Kaj pa žirija? Edino Branko Čakarmiš me je prepričal kot tisti, ki obvlada ocenjevanje. Ostala dva, Lucienne Lončina in Brane Kastelic, mi delujeta preveč mlačno, včasih se težko odločata in morda celo popuščata drugim vplivom (publika, Branko).

Mimo pa sta šele dve oddaji, tako da se pustimo presenetiti. Vse oddaje in izseke si lahko ogledate na strani http://talent.24ur.com/.

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: