Blog Kritike Neverjeten dosežek Petre Majdič

Neverjeten dosežek Petre Majdič

Včeraj se je na olimpijskih igrah v Vancouvru zaradi šlamparije organizatorjev, spet prigodila nesreča, ki je zadela našo smučarsko tekačico Petro Majdič, ki brez dvoma sodi v sam svetovni vrh. Na treningu je namreč padla s poledenele ploskve v nezavarovan jarek in si poškodovala rebra. Kljub temu, da je rentgen kasneje po glavni tekmi pokazal, da je imela zlomljena kar štiri rebra, ji je uspelo osvojiti bronasto medaljo.

Gre za pravi čudež, saj jo je morala poškodba izredno boleti in ji oteževati dihanje. Zagotovo bi dobila zlato, če se ne bi poškodovala. Po pravici povedano pa je zame ta bronasta medalja, ki jo je dosegla sedaj, vredna več kot pa če bi dosegla zlato medaljo. Zagotovo se bo zapisala v zgodovino športa.

Šlamparije organizatorjev so pa naravnost sramotne. Smrt gruzijskega sankača Nodarja Kumaritašvilija jih očitno ni pripravila do tega, da bi še enkrat konkretno preverili varnostne ukrepe na vseh prizoriščih. Me zanima kdo bo za te kikse sploh odgovarjal. Če bi se to zgodilo v Sloveniji, bi verjetno dobili mastno kazen.

Prilagam še posnetek padca.

POPRAVEK: medtem so posnetek že umaknili, ker je baje copyrighted bla bla bla… edina resnica pa je, da nočejo, da bi ta padec videlo še več ljudi, ker bi jim to še bolj spodkopalo ugled. Da vidimo, če njihova roka seže tudi na Genspot :P

Posnetek padca

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: