Blog Blog 1000 komentarjev

1000 komentarjev

Pravkar sem opazil, da je bil na blogu objavljen tisoči komentar. To vsekakor ni nekaj s čimer se bi hvalil glede na to koliko je blog star, ampak se mi pa zdi, da je vseeno bolje imeti nekaj kvalitetnih komentarjev, kot goro spama. Sicer sem sklenil, da bi srečni komentator, ki doseže tisočico dobil nagrado, ampak naključje je naneslo, da sem bi tisti komentator ravno jaz :D

Ker sem pa mož besede, bom moj sklep vseeno izvršil in si nagrado tudi podelil. Kaka pa naj bi bila pa naj ostane skrivnost ;)

Komentarji obiskovalcev7 komentarjev, dodajte svojega

Layla je 01.9.2009 ob 17:09 napisal/a: 1.

Čestitke! :)

Super stran & super blog!

mam pa eno pripombo: ko sem iskala informacije za kalijev sorbat, je tule pisalo ‘brez poznanih stranskih učinkov’ ali nekaj takega, potem pa sem pogooglala še malo (+ alergija) & se je tole našlo:

“Kalijev sorbat, pomožna snov v tem zdravilu, lahko povzroči razdraženje kože ali membran sluznic, na primer v notranjosti nosu.” http://www.emea.europa.eu/pdfs/human/referral/budesonide_sandoz/budesonide_sandoz_annexI_III_sl.pdf
(Zdaj ne vem, a velja le v tem zdravilu, al tudi sicer, je pa mogoče fajn vedet…?)

Tak da zdaj ga mama ne bo dala v marmelado :) za vsak slučaj.. (sm alergična na konzervanse itak, ne čist zihr na katere)

Andrej je 01.9.2009 ob 18:09 napisal/a: 2.

Aha, tisti seznam na moji strani šteje že tri leta in verjetno bi bila potrebna aktualizacija. Hvala za komentar. Bom poskušal najti bolj ažurne podatke.

Mala je 02.9.2009 ob 15:09 napisal/a: 3.

Glede na to, da si računalniški navdušenec, predvidevam, da si boš za nagrado podelil kakšno komponento. Ali imam prav? :)

persson je 02.9.2009 ob 19:09 napisal/a: 4.

Hej,
po dolgem času in po celotni zmedi v mojem življenju, sem zopet zašel na tvoj blog in opazil, da sem zgrešil mamljivo (čeprav nevem kaj je bilo) nagrado. :)

Andrej je 02.9.2009 ob 22:09 napisal/a: 5.

@mala: ne bo držalo. Komponento že imam in sicer sem jo nabavil preden sem sploh opazil, da je komentarjev že blizu 1000 :)

@persson: Dobrodošel nazaj. Marsikaj si zamudil, ja, tudi nagrado :P
P.S: še vedno čakam na “velike spremembe” ;)

persson je 05.9.2009 ob 14:09 napisal/a: 6.

Verjamem, da sem veliko zamudil, amo tako je naneslo. Za nagrado mi je žal, bo pa za 10.000-i komentar.
Glede “sprememb” – ena je res ta, da sem nehal pisati blog za nedoločen čas, saj sem se v svojem življenju znašel na točki, ko nisem vedel kako in kaj. Da malo namignem: mamljiva ponudba za službo, sprejem odgovornejše funkcije v sedanji službi, nakup stanovanja, selitev, osebni stresi iz več razlogov ipd. veliko je vsega, a stvari se hvalabogu umirjajo. :)

Andrej je 10.9.2009 ob 11:09 napisal/a: 7.

No, domenjeno :D
Upam, da boš kmalu vse “poštimal”! ;)

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: