Blog Razmišljanja Volil bom neparlamentarno stranko

Volil bom neparlamentarno stranko

Čudna napaka (BSoD – PFN_LIST_CORRUPT), ki jo je očitno povzročil antivirusni program, me je prisilila v testiranje celotnega računalnika. Medtem nisem imel kaj za delati in sem vklopil televizijski sprejemnik. Ujel sem soočenje neparlamentarnih strank in prvič v življenju, me je to kar so izjavljali, dejansko navdušilo. Daleč najbolj sem se navdušil za SSN (stranko slovenskega naroda), katere predstavnik je imel daleč najboljše ideje.

Mogoče bo kdo menil: kaj ti je, voli za parlamentarno stranko, te neparlamentarne tako nimajo možnosti. Seveda nimajo, če pa je mišljenje v naši državi tako, da se voli stranko, ki ima največje možnosti, da potolče tebi nasprotno stranko. Tako so izvoljeni vedno eni in isti obrazi. Danes so na soočenju lepo povedali, da je potrebna prevetritev trenutne situacije. S tem se močno strinjam.

Spet se bo kdo oglasil in rekel, da bodo postali tile tako enako kot vsi, ko bodo prišli “noter”. Pa kaj? A ni to tipična slovenska “favšija”? In sploh, zakaj bi si morali ti, ki so si že zdaj nagrabili dosti, nagrabiti še več? Zakaj ne bi privoščili tega še drugim?

Pač kakorkoli že, na volitvah bom volil za SSN.

Še ena stvar. Predstavnik stranke SSN je uporabil besedo cigan pa ga je voditelj takoj prekinil. A to pomeni, da je besedo cigan sedaj prepovedano uporabljati? Najbolje je, da vojska preišče vse hiše za elektronskimi in knjižnimi slovarji, ki vsebujejo besedo cigan, in to gradivo na javni grmadi sežgejo!

Politična korektnost je v naši državi postala že bolezen!

Komentarji obiskovalcev13 komentarjev, dodajte svojega

M je 06.9.2008 ob 08:09 napisal/a: 1.

pa andro, nisem si mislo da si ti nacionalist/radikalec :) predsednik stranke SSN je Šiško, bivši vodja VIol, ki ga je po prvem soočenju na NET TV aretirala policija, pred tem se je namreč skrival – obsojen je bil na dve leti zapora zaradi poskusa umora. Podpredsednik SSNja (ta je nastopal) pa je,ne vem kako si lahko spregledal, nepismen:) čeprav so tudi meni všeč ideje tipa: “Vzemimo Šrotu pa totim tajkonom fse premozenje pa ga razdelimo met male ludi” (svet žal ni popoln)

Andrej je 06.9.2008 ob 09:09 napisal/a: 2.

In iz česa ti vidiš, da je nepismen? :P

Mala je 06.9.2008 ob 10:09 napisal/a: 3.

Ah te volitve…komaj čakam, da bodo mimo. Tudi jaz mislim, da bi bil že čas za nove ljudi, vendar če pogledamo realno, neparlamentarne stranke na teh volitvah nimajo šans.

Andrej je 06.9.2008 ob 11:09 napisal/a: 4.

Saj o tem sem ravno pisal. To je pač neko splošno mišljenje in če bi ga zatrli bi imele še kako šanse.

Mala je 06.9.2008 ob 12:09 napisal/a: 5.

Lahko, da bo katera od teh strank prestopila parlamentarni prag…za zmago pa imata šanse itak samo dve stranki. Mislim pa, da ne more kandidirati nekdo, ki je pravnomočno obsojen na zaporno kazen, pa naj bo to kdorkoli.

Andrej je 06.9.2008 ob 21:09 napisal/a: 6.

Mogoče ne veš, da je bil v to zadevo katero je M omenil, vpleten tudi Jelinčič (mislim da piše v Ekspresu ali Slovenskem tedniku – pustimo to kdo te časopise izdaja). Kaj pa zdaj?

Mala je 07.9.2008 ob 11:09 napisal/a: 7.

Saj sem napisala, da naj bo to kdorkoli…če mu je bila krivda dokazana in je bil obsojen, mislim, da ne bi smel kandidirati.

Andrej je 08.9.2008 ob 07:09 napisal/a: 8.

Kaj pa tisti, ki so krivi pa so se izmuznili skozi luknje v zakonu ali pa imajo tako močne veze, da jim nič ne morejo? Ali je to pravično?

Mala je 08.9.2008 ob 15:09 napisal/a: 9.

Pravice pa tako ali tako ni…nima smisla razmišljati o tem.

M je 09.9.2008 ob 00:09 napisal/a: 10.

za jelinčiča je blo premalo dokazov – za njega se tako ve da je kriminalec – upam da ni on tvoja alternativa, zdaj ko so ti zaprli šiškota ;-)

Andrej je 09.9.2008 ob 19:09 napisal/a: 11.

Imam še 12 dni časa, da se informiram o vsem. Tak mimogrede koga bosta pa volila vidva, če ni skrivnost? :)

M je 12.9.2008 ob 11:09 napisal/a: 12.

meni je golobič fenomenaln, zares:), verjetno ga bom tudi volil, ampak sem vseeno pred dilemo, ker resnično ne bi rad da zmaga janša – v tem primeru pa je pahor boljša izbira. tudi mene moti to, da neparlamentarne stranke nimajo šans – je pa tudi res, da so vse za en drek!

Andrej je 15.9.2008 ob 18:09 napisal/a: 13.

je pa tudi res, da so vse za en drek!

…kot parlamentarne.

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: