Blog Šola Letnik narejen :D

Letnik narejen :D

Lani sem 9.7 objavil post, da sem opravil drugi letnik. Letos to ponavljam in sicer en teden dni prej, z boljšim povprečjem in z le enim neopravljenim izpitom (pisnim), ki pa me čaka jutri.

Moram reči, da je bil tempo v juniju in sedaj v začetku julija prav samomorilski in da tega ne nameravam narediti več. V četrtem letniku si bom vzel čas in zadeve opravil počasi in manj stresno.

Obstaja pa še ena težava: potrebno se bo odločiti za smer v četrtem letniku. Čeprav mi je bila smer, biokemija-fizikalna kemija, zaradi biokemije antipatična, sem sedaj mnenje spremenil (ko se predmet pričneš učiti zna postati zanimiv :) ). Biokemija je namreč prav zanimiva zadeva predvsem kar se organiziranosti molekul tiče. To me prav fascinira! In čeprav bom imel pri tem predmetu zagotovo najslabše povprečje (vaje imam 8 – izpit jutri), me to ne bo odvrnilo.

Tako sedaj kolebam med smerjo anorganska-analizna in biokemija-fizikalna. Le kaj izbrati? Časa imam še dovolj in upam da se bom odločil prav. Tehtnica pa se preveša na smer biokemija-fizikalna

Komentarji obiskovalcev5 komentarjev, dodajte svojega

Urban je 02.7.2008 ob 20:07 napisal/a: 1.

Čestitke !!! :D

persson¸ je 02.7.2008 ob 22:07 napisal/a: 2.

jaz bi izbral biokemija-fizikalna.

kr'en je 02.7.2008 ob 23:07 napisal/a: 3.

Ah ja…Jaz bom pa najbrž ponavljal, avgusta imam Anorgansko, upam, da mi bo uspelo, za matematiko septembra pa sem močno v dvomih, če mi jo uspe naštudirat :? Jah, prvi letnik je j…

Mala je 03.7.2008 ob 15:07 napisal/a: 4.

Čestitke :)
Naj se pohvalim, da sem si tudi jaz že zagotovila napredovanje v naslednji letnik. Sedaj pa končno POČITNICE :)

Andrej je 03.7.2008 ob 15:07 napisal/a: 5.

Urban: Hvala! :)

Mala: Hvala in čestitke! :D

persson: ja, mene tudi vedno bolj vleče tja, kljub današnjemu izpitu, ki bo verjetno izpadel (khm) :)

kr’en: lahko bi te opogumljal, ampak ne bom te silil k temu, da letnik narediš. Zadevo se da namreč zelo dobro narediti tudi z ponavljanjem enega letnika in to celo z manj truda! Torej če boš ponavljal se za čimveč stvari iz naslednjega letnika zmeni, da boš hodil delati. Prav tako je matematika “must do” izpit, ker je predpogoj za celo serijo zadev. Če boš dovolj priden, lahko celo preskočiš tretji letnik (poznam eno, ki je to naredila) in spet pristaneš med bivšimi sošolci.
No, kaj ti je pač lažje. Meni bi se bilo naučiti anorgansko in matematiko :)

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: