Blog Objave Novosti, novosti

Novosti, novosti

Včeraj so me doma pričakale številna presenečenja.

Najprej sem opazil, da sem dobil majico z mojim CocktaStripom. Majica je črna in mi je zelo všeč. Niti ni izpadlo tako slabo. Hvala še enkrat vsem skrivnostnim glasovalcem, ki so me ohranili med 500terico.

Nato sem videl, da je prispelo moje naročilo. Kupil sem dodatni 1 GB DDR2 rama, ker je trenutno svinjsko poceni. Namreč 1GB stane manj kot 20€, medtem ko je pred šestimi leti 256 MB DDR 1 stalo krepkih 11000 SIT oz. okrog 45€. Lep napredek :) Seveda sem zadevo takoj pretestiral in deluje. Sicer so navijaške sposobonosti računalnika rahlo padle (FSB sem moral zmanjšati za 20 MHz in tako računalnik ne teče več na 2,3 GHz, ampak le 2,16 GHz.

Tretjo novost pa sem opazil v predalu in sicer sem dobil novo bančno kartico. Tako s čipom, ki naj bi zagotavljal višjo stopnjo varnosti. Hecno je, da sem novo kartico dobil pred kratkim, ker je stara potekla, zdaj pa spet :D

Na njej z velikimi črkami piše š t r (študentski račun?) in me zanima kaj bi bilo, če bi mi kartico ukradli in bi z njo hotel plačati kak starejši tat. Seveda sem se nanjo kojci podpisal, ampak to kot vemo nima nekega smisla, ker podpis nikjer ne preverjajo. Prestrukturirala se mi je tudi številka računa, ki se pa od prejšnje ne razlikuje skoraj v ničemer.

Končno je bila dokončana fasada na hiši. Pobarvana je lepo, čeprav po mojem mnenju en del, ki je bolj živ, preveč izstopa.

Huh, še sreča, da me ni infarkt ob teh številnih presenečenjih. Naj omenim še (kot obljubljeno), da sem presenečenje doživel tudi na faksu. Zaradi zdravstvenih težav profesorja sta dva roka odpadla in meni in še par ostalim konkretno podrla načrte. Kljub temu pa mi je uspelo sestaviti nekakšen backup plan in upam, da bo šlo.

Trenutna statistika za junij: 1 opravljen izpit / 4 še neopravljeni

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: