Ema 2008

Ne morem reči, da me je presenetila bera pesmi, ki so nastopile v finalu, me je pa šokiralo razmerje glasov, ki je bilo skoraj 1:1. In sicer je Rebeka dobila 56823 ter Langa in Civili 56428 glasov. Torej vsega 395 glasov razlike pri 113251 glasovih je malo preveč neverjetno, da bi bilo res. Močno dvomim, da je to sploh posledica telefonskega glasovanja.

Zdi se kot, da bi se država preko izbora za Evrovizijo hotela opravičiti Romom za dogajanje pred kratkim in jim preko tesnega rezultata sporočiti: “Slovenci vas imamo kljub vsemu vseeno radi”. No, lepo da na rtvslo priznajo resnico:

Gledalci so v televotingu Rebeki …

Od pesmi mi je bil najbolj všeč komad od Eve Černe: Dovolj, lovoriko najslabšega komada pa si je zagotovo prislužila Brigita Šuler z izredno bogatim in raznolikim besedilom. Aaaaaaaaaaaaaaa. Bravo! :)

Vsekakor sem pričakoval, da bo imela Manca Špik več glasov in sem bil prav šokiran, da je izpadla komaj deveta! Tudi za Turbo Angels sem pričakoval visoko uvrstitev – kričeče ženske z dolgimi nogami in bujnimi oprsji so pa ja menda “in”, ampak očitno niso.

Glede nastopajočih naslednjo leto pričakujem, da bodo ženske obvezno samo v bikinkah. Čisto zares! :P

Komentarji obiskovalcev2 komentarjev, dodajte svojega

persson je 07.2.2008 ob 23:02 napisal/a: 1.

Zame pa ni bilo enega pametnega komada. Tudi zmagovalka je po sistemu: že velikokrat slišano!

Najbolj sta mi bila všeč Cole in predsednik.

Andrej je 09.2.2008 ob 08:02 napisal/a: 2.

Ja, grozno je, da samo kopiramo in ponavljamo. A nimamo lastnih idej ali kako?

Dodajte komentar

Vam je vsebina všeč? Delite jo na: