Blog Glasba in film Within Temptation – koncert

Within Temptation – koncert

Včeraj se je v Mediaparku dogodil koncert Nizozemske metal skupine Within Temptation:

Dvorana je bila gosto natlačena in na začetku je bilo prav bedno, saj se ni videlo nič. Čez nekaj časa pa se je po nekem čudežu množica sprostila in imel sem lep pregled nad odrom.

Predskupina je bila slovenska skupina Forgotten Eden, ki bi jih uvrstil nekam med power metal. Presenetili so me, ni kaj. Predvsem njihov začetek (vokalist Jure je govoril angleško, LOL :) in komad Teodor vojščak (Theodor the Warrior :D). Vsekakor dober nastop.

Within Temptation so nastopali brez kitarista Roberta, ki si naj bi po uradnem sporočilu poškodoval prst, vendar so bili vseeno ok. Moram priznati, da me na začetku ni potegnilo v koncert in sem bil dokaj ravnodušen (se mar moji koncertni dnevi končujejo? :( ), a sem se proti koncu ujel v komade The Truth Beneath The Rose, Angels in Ice Queen.

Nastop je bil dober, pevka se je prav divje zvijala in skakala po odru, kitarist se je pa celo vrgel v množico. Ni pa bil dolg, zdel se mi je kar nekam kratek, saj je bilo vsega konec že pred 23.30 (koncert se je pričel ob 21.30).

Motilo me je tudi, da na glasne vzklike, “We want more”, sploh niso odreagirali. Mogoče niso imeli nič pripravljeno in glede na to, da jim je manjkal kitarist, bi jim lahko to morda celo odpustili.

Komentarji obiskovalcev3 komentarjev, dodajte svojega

Eruanne je 21.1.2008 ob 11:01 napisal/a: 1.

Zakaj niso odigrali po ‘we want more’? Ker je bilo dejansko konec koncerta. :) Po koncertu sem govorila z bobnarjem in je povedal, da zaradi čudnega odra niso mogli oditi pred zadnjima pesmima (Deceiver in Ice Queen) zato so vse odigrali v enem sklpu. :)

Mala je 21.1.2008 ob 15:01 napisal/a: 2.

Koncert je bil res malo prekratek…drugače pa je bilo noro dobro.

Andrej je 24.1.2008 ob 10:01 napisal/a: 3.

@Eruanne: Aha. Hvala za pojasnilo.

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: