Blog Šola Dobil sem pohvalo (spet :)

Dobil sem pohvalo (spet :)

Danes sem dobil pohvalo Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo 2007 za najboljši študijski uspeh v letniku. Poleg pohval najboljšim so podeljevali tudi Prešernove nagrade. Prireditev je bila kot že lani dobro izpeljana, zabavna in je napolnila našo novo predavalnico na dvorišču. Spoznal sem nekaj novih ljudi in srečal stare znance (kar tri pohvale smo dobili bivši dijaki II. Gimnazije Maribor).

Pohvalo sem prijel že lani, vendar nisem bil sam, ampak sem si jo delil s sošolcema Dejanom in M(artinom). M je imel precej časa na blogu v opisu napisano, da je najboljši v letniku, čeprav si je v prvem letniku stopničke delil še z nama z Dejanom, v drugem pa niti ni bil. Opis je vseboval ta podatek tudi do pred parimi dnevi, ko je skrivnostno izginil.

Ker pa je google moj prijatelj, sem ga samo za vas tudi izbrskal: M-ov profil ;)

Komentarji obiskovalcev12 komentarjev, dodajte svojega

Mala je 08.12.2007 ob 11:12 napisal/a: 1.

Čestititke za tako lep študijski uspeh, drugo leto pa spet. :)

persson je 08.12.2007 ob 15:12 napisal/a: 2.

Tudi jaz ti iskreno čestitam za super študijski uspeh. Ker sem sam vbil prd nekaj leti na FKKT, vem, da ni lahko. Sam nikoli nisem dobil česa takega, ker sem bil bolj md barabami. :)

No, želim ti še naprej uspešen študij. Z M-jem pa pojdita na kak pir pa bosta te “probleme” rešila čisto po kemijsko. :)

M je 08.12.2007 ob 16:12 napisal/a: 3.

najprej cestitke!
potem pa takoj vprasanje, cemu tak negativen ton??
..no ce me ze napadas, pa se bom branil. opis, ki si ga s pomocjo googla uspel izbrskat, je napisal demi in se je tudi meni zdel prevec kicast, pa sem demiju nalozil, naj ga umakne (ni vazno kdo pise, vazno kaj pise).
pri nagradi, hja, pa je smesno v bistvu, da so jo dali tebi, ko pa mas nizje povprecje od mene ;-) ocitno je pomemben (kljucen) kriterij tudi to, da si ne pustis nobenega izpita za nasledenje leto, pa cetudi je to ena mala kristalna kemija … tak da andro, objektivno ocene govorijo v moj prid, pridnost v tvoj – posledicno se bo na blog vrnil opis – najboljsi v letniku :-) to pac se vedno mislim da sem …

drugace pa je res najbolje da upostevava perssonov nasvet in greva na pivo, ce sem se ti kaj zamero …

Andrej je 08.12.2007 ob 17:12 napisal/a: 4.

@persson: hvala

@M: najprej hvala
Veš v čem je hec … jaz preko tretjih oseb tu pa tam izvem točno to kar si imel napisano: da si kao najboljši. Hecno je da se te osebe z demijem ne družijo. Kdo je potem povedal naprej? :P

A da se ti je zdel kičast? Haha, tiste mesece dokler je bil gor ti je pa kar ustrezal? :P

Ja, šteje tudi to, da sem vse opravil. Če imaš le pogoje pač ne moreš pričakovati, da te bodo izbrali kot najboljšega :P

mala kristalna? Najbrž se zafrkavaš. Vsaki novi spojini, ki jo napraviš moraš priložiti difraktogram in kristalna je še kako pomembna.

Glede ocen bi lahko napisal eno svinjsko pa bom raje tiho :)

M je 08.12.2007 ob 18:12 napisal/a: 5.

maš kontra na moji strani – zdaj mi opis mene še bolj ugaja ;-)

M je 08.12.2007 ob 18:12 napisal/a: 6.

ja pa kr napiši tisto svinjsko glede ocen …

persson je 08.12.2007 ob 21:12 napisal/a: 7.

Lep pozdrav še enkrat. Kopiram isti komentar kot na M-jevem blogu.

Malo že sumim, da sta se z Andrejem dogovorila, da se malo reklamirata, in da vam bodo drugi zavidali. Osebno ne poznam ne tebe ne njega, a menim, da sta oba precej tekmovalna fanta, in da težko prenašata poraze.
Mogoče sem naiven, a verjamem, da v končni fazi le privoščita uspeh en drugemu, saj bi bila brez konkurence oba nič.
Še enkrat pudarjam, da morata spor (ki po moje sploh ni to) rešiti za šankom, kot se za prava kemika spodobi. :) Nič pa ne bom imel proti, če tudi mene, povprečnega diplomanta FKKT, povabita zraven.

Še nekaj.Velikokrat se žal dogaja, da te po študiju redkokdo vpraša koliko si imel povprečje ali kdaj si naredil kakšen izpit, ampak samo kakšen profit mi boš prinesel. Kapitalizem pač!

Andrej je 08.12.2007 ob 23:12 napisal/a: 8.

Jaz nisem tekmovalen, on je tekmovalen za oba skupaj. Jaz se le odzivam na krivico (krivice pa ne prenašam niti malo ne).

Če boš takrat ko bomo imeli brucovanje imel prosto pa boš prišel, te z veseljem povabim na pivo :)

M je 09.12.2007 ob 09:12 napisal/a: 9.

tudi jaz, persson, te z veseljem povabim na pivo in to vecje kot andrej ;-) hec, hec!:-)
res pa ne vem, s čem sem andreju naredil krivico …

darci lamut je 18.1.2008 ob 19:01 napisal/a: 10.

kdo od vaju je cepar?

darci lamut je 18.1.2008 ob 19:01 napisal/a: 11.

(meaning)

Who s the real Kekec? :)

Andrej je 18.1.2008 ob 22:01 napisal/a: 12.

Hm, mogoče piše tu: http://sl.wikipedia.org/wiki/Kekec

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: