Blog Neljubi dogodki Dan poln presenečenj

Dan poln presenečenj

Torej današnji dan se je začel z neprijetnim presenečenjem na avtobusni postaji. Ker sem zamudil mestni avtobus, ki pelje ob 14.30, sem šel na tistega 5 minut kasneje. Na avtobusno sem hodil hitro, da bi prišel pravi čas za nakup karte. Stopil sem k pultu, dal karto in čakal. Videl sem, da so težave in kmalu sem dobil odgovor: “Avtobus je poln!”. Vztrajal sem pri tem, da je to napaka, ker je nekdo na enem izmed drugih pultov 30 sekund pred mano naročil karto za ta avtobus. Pa ni šlo. Nato sem rekel, da mi naj da karto za avtobus ob 16.10. Tudi za tega mi je gospa za pultom rekla, da je poln. Začel sem se pridušati in rekel, da bo poskusil srečo na peronu.

Ko je avtobus prišel na peron sem že videl, da bom moral imeti peklensko srečo, da pridem gor. Bila je namreč nora gneča. Pa sem vseeno poskusil. Sprevodnik nam je šestim, ki smo čakali rekel, da naj počakamo, če bo še kaj prostora. Čakali smo 15 minut, ko je prišel in dejal, da lahko trije gredo na avtobus. Čeprav bi po vrstnem redu prihoda imel možnost, da pridem na avtobus, nisem bil med tremi (nekatere babe se pač znajo rinit, kaj češ).

Tako sem se vrnil in končno sem lahko kupil vozovnico za avtobus ob 16.10, ki pa je tudi bil skoraj nabito poln. Zelo zanimivo. V treh letih odkar se vozim je to prvič, ko je bil avtobus popolnoma poln.

Na poti nazaj, sem v Radlje prispel ravno takrat, ko je bil tam ognjemet. Bilo je prav zabavno, ker je izgledalo kot da je ognjemet namenjen prav prihodu mene domov :D

Doma me je pa pričakal še en šok. Modem se po novem na internet povezuje s hitrostjo 57,6kbit/s, kar je v primerjavi s prejšnjimi 31,2 kbit/s poštena pridobitev. Koliko se pozna na hitrosti bomo pa še videli :). Očitno moje bemtenje čez Telekom le ni bilo brez posledic :D

Komentarji obiskovalcev2 komentarjev, dodajte svojega

persson je 10.11.2007 ob 11:11 napisal/a: 1.

Kaj so ta teden vsi odhajali nazaj na Koroško? Čudno to. A štopaš kdaj?

Telekom se še mora dosti naučiti. Morda so na pravi poti, le malo spodbude potrebujejo. :)

Andrej je 10.11.2007 ob 14:11 napisal/a: 2.

Ja ful čudno. Ne vem kaj je bilo folku. Na avtobus za Lendavo je recimo čakalo okrog 70 ljudi.
Glede te hitrosti bomo še videli…mogoče je samo napaka na modemu.

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: