Blog Računalništvo NEST 2007 – konec

NEST 2007 – konec

S precejšnjo zamudo, za katero je kriv Gothic III, ki ga mimogrede še vedno nisem končal, sem se odločil napisati poročilo še dveh zadnjih dni NEST-a 2007. Drugi dan v soboto so bili turnirji. Prijavljen sem bil na štiri.

Prvi turnir sem imel 1vs1 v Unreal Tournamentu 2004, kjer sem zaradi nepoznavanja pravil kljub rezultatu 1:1 izgubil, saj je imel nasprotnik več pik razlike. Čestitke nasprotniku. Pravzaprav sem tudi upal na InstaGib duel, vendar je šlo za navadni deatmatch, tako da niti nisem bil preveč razočaran.

Drugi turnir je bil turnir presenečenja, ki se je izkazal kot turnir v Atomic Bombermanu. Prav neverjeten podvig je bil vzpostaviti zadevo preko omrežja. Ker po omrežju preko IPX protokola enostavno ni delalo, smo se odločili, da postavimo 4 prenosnike na dve mizi in jih lokalno povežemo. Delovalo je :). Igra je bila zagotovo hit celotnega NEST-a, saj smo se ob igranju noro zabavali. Šli smo na 3 zmage. V moji skupini je bilo še posebej napeto, saj je bil rezultat 2:2:2:2. Na koncu je zmagal Hundey, ki je bil moj soigralec tudi v naslednjem turnirju :).

Ta je bil v Quake 3 Arena 2vs2 Team Deatmatch. Žreb nama je bil spočetka naklonjen, saj sva gladko premagala 2 ekipi, nato pa sta prišla dva igralca, ki sta kasneje tudi zmagala in naju totalno sesula. Na koncu sva pristala na 4 mestu, ker je bil Hundey popolnoma nemotiviran in sploh ni bil v formi. Največ pik sem namreč dosegel jaz, a naj bi bilo ravno obratno.

Četrti turnir pa naj bi bil v Quake 3 Arena 4vs4 CTF. Spet sem bil v ekipi s Hundeyem. Zapleti so nastali, ker sta najina soigralca strictom in reptilia igrala AOE 2 preko mreže in strictom enostavno ni hotel nehati. Turnir smo zato predali, škoda, ker bi zagotovo dosegli kako 3. mesto. Ta turnir je bil na koncu razveljavljen.

Omeniti gre še, da smo potem pozno zvečer igrali Wii in XBOX360. Na Wiiju smo igrali Wii Sports, ki je noro zabaven. Predvsem upravljanje s zanimivimi kontrolerjemi je zelo zelo zabavno. Užival sem v tenisu, baseballu in kasneje tudi v bowlingu, ki pa je bil vzrok za jutranji muskelfiber.

Na XBOXU smo igrali Gears of War, ki ima čudovito grafiko, vendar se na kontrole niti približno ne bi mogel navaditi in pa Dead or Alive pretepačino. Zabaven konec dneva :).
Naslednji dan ni bil nič posebnega. Potekali so še razni turnirji oz. finala.

Okrog 16.30 sem se odpeljal proti domu in dospel po 3 urah vožnje.

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: