Blog Glasba in film Turbo angels

Turbo angels

Ljubitelji turbo folka bi rekli: “Jeee, še ena turbo folk skupina”, medtem ko bi drugi zmajali z glavo in se spraševali s čim so si zaslužili to trpljenje. Jah, skupina je 1:1 kopija (oziroma klon) skupine Atomik harmonik kar je na spodnjih slikah dobro vidno – če podobnosti ne vidite je posvet s okulistom neizogiben:

Atomik harmonikTurbo Angels

Kdo je kdo je vseeno, poskušajte ugotoviti sami :). In ja, kot vsi mladi nadebudni upi imajo tudi oni hit, ki trga gate in sicer “Liži, liži sladoled”, kjer namigovanja na opolzka dejanja ne manjka.

Hmm, mogoče je pa to recept za bodoče hite?

Komentarji obiskovalcev3 komentarjev, dodajte svojega

avrilcy je 11.9.2007 ob 07:09 napisal/a: 1.

oki no sj ti tok kopije so pac hotli postati slavni ampak so carji res so zakon tist atomik harmonik je pa ze malu zastarel tko da turo angels so carji

****bizi**** je 21.9.2007 ob 18:09 napisal/a: 2.

oki turbo angels je zakon čeprav kao da so ponavlal za atomik harmonik!!!!neb mogl pač so se taki zbral skup!!!!pa zdj turboti vi ste car!!!!

Andrej je 21.9.2007 ob 22:09 napisal/a: 3.

Ne spremljam več toliko scene, ampak ko sem slučajno slišal CD od Atomik Harmonik, se mi je zdelo, da se komadi ponavljajo. Torej ene melodije, kot bi kopirali prejšnji hit, ga malo preuredili in spremenili besedilo. Tak da o teh skupinah sploh sploh nimam dobrega mnenja.

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: