Blog Šola Slovesna podelitev spričeval

Slovesna podelitev spričeval

Včeraj je bila v SNG Maribor slovesna podelitev spričeval. Ob tem moram najprej izpostaviti sponzorje, ki so poskrbeli za številne nagrade:

Gorenje je prispevalo MP3 predvajalnik iz serije G-Line s 256MB spomina, QLED zaslonom, radijskim sprejemnikom in možnostjo snemanja zvoka. Poleg tega je možen še upgrade firmware-a (ki je mimogrede bil nameščen 22.8.2005 in je zelo nov). Podjetje me je prijetno presenetilo, saj teh produktov pri nas še nisem zasledil. Vzrok verjetno tiči v tem, da so ti predvajalniki namenjeni zgolj za tuji trg. Slovenskega jezika med jeziki namreč ni. Poleg predvajalnika s vso potrebno opremo, so nam podarili še majico. Res odlično darilo, ki mi bo prišlo še kako prav.

Mercator je podaril USB High speed ključ 256 MB, s podporo USB 2.0 standardu. Spet eno darilo, ki mi bo prišlo prav.
Krka je podarila izdelke iz serije Vitaskin in sicer vlažilno kremo Vitaskin Hydra in vlažilno kremo za ustnice. Sicer kozmetiko malo manj uporabljam ampak se mi vseeno zdi dobro darilo. Nikoli ne veš kdaj boš kaj takega potreboval.
Evropski parlament informacijska služba za Slovenijo nam je podaril praktično torbo, ki mi bo prišla prav pri študiju. Škoda le, da je nisem mogel zamenjati za torbo črne barve (sedanja je modre), ampak ni sile :-)
Ljubljanska banka je vsem podarila 4.000 SIT. Tisti s vsemi točkami in tisti iz Mendarodne mature so pa dobili kar 80.000 SIT. Poleg tega je vsem banka podarila enoletno članarnino s kartico MasterCard.

Podelitev je potekala kar zanimivo, težava je bila v tem, da je vse skupaj trajalo od 14ih do 22ih, kar je bilo hudimano naporno :-(. Glasbeni gost je bil Omar Naber s svojo skupino. Prireditev sta pa vodila Peter Poles in ehm ime voditeljice sem pa preslišal. Izmed gostov mi je bila najbolj všeč Nataša Tič Ralijan (hm le zakaj :-), znana bolj kot Ana Liza, ker je poskrbela za odlično vzdušje s številnimi humornimi vstavki.

To je to…še enkrat bi se zahvalil vsem sponzorjem in organizatorjem!

Dodajte komentar





Zadnja sprememba: | Deli na: